Salon Rosmariini Oy:ssä vaihtuu omistaja 1.7.2023

Salon Meriniityssä sijaitseva lounasravintola ja pitopalveluyritys Rosmariini Oy saa uuden omistajanyrityskaupan kautta. Riitta Ranta-Mandelin joka on toiminut yrittäjänä 35 vuotta siirtyy nauttimaaneläkepäivistä, taloremppaa, mökkeilyä ja matkustelua kuulemma ohjelmassa seuraavina kuukausina ja vuosina. Riitta lähtee hyvillä mielin vapaalle ja on iloinen kun löytyi sopiva jatkaja yritykselle, kuten monesti myös Riitta kantaa huolta että asiakkaat saavat hyvää palvelua jatkossakin. Siltä pohjalta kohdetta myös lähdettiin myymään välittäjän toimesta että myyjälle ”sopiva” ostaja löydetään ja löydettiinhän se.

Uusi omistaja Teija Ståhlberg on toiminut Perttelissä Mumman Murkinat-vanhusten ateriapalvelussa usean vuoden ja oli ehtinyt jo miettiäkin laajentumista. Kun hän näki Rosmariinin myynti-ilmoituksen asiat loksahtivat kohdalleen. Isoja muutoksia Teija ei ajo tehdä mutta aina uusi vetäjä tuo jotakin omaakin mukanaan. Yritys on hyvässä kunnossa ja asiakaskunta laaja josta on jatkaa eteenpäin ja suunnitella uusiakin palveluita.

Yrityksen välitti Suomen Yrityskaupat Oy:n Jussi Jokiniemi joka kertoo että useampiakin neuvotteluja käytiin ostajien kanssa, mutta Teijan paikallistuntemus ja asenne oli heti kohdallaan joten oli mukava saattaa tämä case maaliin hänen kanssaan.