Toukokuussa Aamukaffeilla päästiin tutustumaan Lady´s Club Saloon. Aiheena oli liikunnan ja ravinnon vaikutus jaksamiseen.

  • Toukokuussa päästiin tutustumaan Lady´s Club Saloon kuntosaliyrittäjä ja personal trainer Tinja Eriksonin johdolla. Lady´s Club on naisille suunnattu matalankynnyksen kuntosali pienillä lisähemmotteluilla. Tinja Eriksson mielestä liikunnan ja kuntoilun merkitys hyvinvointiin ja jaksamiseen on suuri ja on tärkeää pitää huolta terveydestään kaikenikäisenä.
    Kuntosalilla räätälöidään ohjelma jokaiselle sopivaksi. Tinja tekee myös ravitsemusohjausta ja hänen mielestään on tärkeää aloittaa pienillä muutoksilla omiin ruokatottumuksiin tavoitteena pitää verensokeri mahdollisimman tasaisena.

    Paneelissa keskusteltiin myös millaisia ovat hyvät välipalat , milloin on hyvä aika treenata
    ja miten tärkeää on pitää lihaskuntoa yllä.
    Paneelissa keskustelivat Maarit Vihiniemi, Markku Blom ja Jukka Alanko.

Pöydän takana äänestä vastasi Teppo Paronen, Ääni ja Media sekä kuvauksesta Anna Purtsi, Annas Design.

Tallenne on katsottavissa tästä.

Salon Yrittäjät