Salon Yrittäjien huhtikuun aamukaffella käsiteltiin stressistä vapautumista

Salon Yrittäjien Aamukaffet- webinaari järjestettin 8.4.2021 Katsastus Enolassa. Teemana oli yrittäjän oma jaksaminen. Vieraana ja asiantuntijana asiasta kertomassa hyvinvointivalmentaja Anu Torkkeli yrityksestä Tmi Elämä tasapainossa. Anu on perehtynyt uudenlaiseen tapaan edistää hyvinvointia EFT-kehoterapian avulla. Emotion Freedom Techniques eli tunteiden vapautus tekniikalla puretaan stressikuormaa ja vapaudutaan kuormittavista tunteista. Anu kertoi, miten tekniikka toimii ja panelistit pääsivät kokeilemaan tekniikkaa käytännössä.

Paneelissa Niko Peltola , Riikka Helenius ja Jukka Alanko. Tiskin takana äänestä vastasi Teppo Paronen Ääni ja Media,. Tekniikan hoisivat Stina Siikonen Koolle Oy ja Anna Purtsi Annas Design.

Huhtikuun Aamukaffet pääset katsomaan tästä

Salon Yrittäjät