Riskit hallintaan – aamukaffet-webinaari

Onko yrityksesi riskit hallinnassa ja löytyykö teiltä suunnitelma?

Yrityksen riskejä voivat olla mm. tietoturvariskit, henkilövahingot, yrittäjän tai työtekijän sairastuminen, talousriskit ja maineriskit. Riskienhallinta on kokonaisuus, jossa suunnitellaan toiminta etukäteen ja harjoitellaan mahdollisesti tapahtuvan riskin varalta sekä kartoitetaan ketjun heikot kohdat etukäteen.

Vieraana ja asiantunijana aamukaffeilla 18.02.2021 oli riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämisen ammattilainen Riikka Helenius  RENKI Konsulttipalvelut Oy:sta. Riikka on koulutukseltaan turvallisuusalan tradenomi (AMK) sekä suorittanut SLY Sertifioinnin ja European Organisation for Quality (EOQ) –kriteerit täyttävän Risk Manager-sertifikaatin. 

Paneelikeskustelussa mukana Jukka Alanko, Kirsi Orpana, Jari Mäkilä ja Maarit Vihiniemi.

https://www.facebook.com/SalonYrittajat/videos/329747708441270