4.-25.3.2021 Salo hankkii -tapahtuma

Haluatko käydä kauppaa kaupungin ja muiden julkisten toimijoiden kanssa? Salon kaupungin alueella hankintoja tehdään vuosittain sadoilla miljoonilla euroilla. Oletko sinä ja palvelusi hankintoja tekevien tiedossa? 

Salo hankkii 2021 järjestetään Teams-verkkoalustalla. 4.3. järjestetään kaikille yhteinen avaustilaisuus, jonka jälkeen hankintatapahtuma jatkuu aiemmista vuosista tuttujen pöytäryhmien mukaisina tapahtumina. 

AVAUSTAPAHTUMA 4.3. klo 9-10

Kuulemme vinkkejä hankintakilpailutuksiin osallistumiseen, tutustumme kaupungin hankintasuunnitelmaan ja opimme yritysten hankintakokemuksista.

OHJELMA

9:00 Avaussanat

Kaupunginjohtaja Tero Nissinen

Salon Yrittäjät, Jukka Alanko (pj)

9:10 Hankinnat Salossa 2021

9:20 Yritystarina 1

9:30 Yritystarina 2

9:40 Kysymyksiä

10:00 Tilaisuus päättyy

HANKINTAPÖYDÄT Teamsissa tiistaisin ja torstaisin 9.3.-25.3. klo 8:30-9:30

Avaustilaisuutta seuraa kaupungin palvelualueet ja yritysten toimialat yhdistävät etätapaamiset, joissa pääset verkostoitumaan oman toimialasi tuotteita/palveluja hankkivien viranhaltijoiden kanssa. Paikalla on aina myös edustaja kaupungin hankintapalveluista sekä Salon alueen yrittäjäyhdistysten edustajia. 

Tapaamiset järjestetään seuraavien hankintakategorioiden mukaan. Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella. 

9.3. Sosiaali- ja terveyspalvelut (esim. kuntoutuspalvelut, vanhusten siivousten ostopalvelut, tehostettu     palveluasuminen)

11.3. Materiaali, irtain ja kalusteet (esim. lelut, pelit, kalusteet, sisustus, urheiluvälineet ja -varusteet)

16.3. Informaatio, viestintä, virkistys, koulutus- ja asiantuntijapalvelut (esim. markkinointi, painatus, mainostaminen, koulutuspalvelut, konsultointi, työnohjaus, valmennus, asiantuntijapalvelut, lean, heta, virkistys- ja ravintolapalvelut)

18.3. Kuljetus ja liikkuminen (esim. taksit, linja-autot, ajoneuvot, muu liikkuminen, kuljetuspalvelut, muutot)

23.3. Rakentaminen ja kunnossapito (esim. kiinteistöjen korjaustyöt, rakennustarvikkeet, rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät palvelut, työvaatteet ja työturvallisuustuotteet, ympäristön rakentaminen, tilasuunnittelu ja muut rakentamiseen liittyvät palvelut)

25.3. IT-palvelut, muut suunnittelupalvelut sekä uudet innovaatiot/ ideat hankinnoissa (esim. suunnittelu ja kehittäminen, ideat ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi)

Ilmoittaudu hankintapöytä-Teamseihin täältä ja varmista, että juuri sinun toimialasi hankintoja tekevät virahaltijat saavat yhteystietosi.Salo hankkii on Salon kaupungin ja alueen yrittäjäyhdistysten yhdessä järjestämä hankintoihin keskittynyt tapahtuma. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, erityisesti Salon alueen yrittäjille!

Salon Yrittäjät