Stina Siikonen Varsinais-suomen yrittäjien hallitukseen

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa 10.12. valittiin aluejärjestön hallituksen jäsenet vuodelle 2021. Hallitukseen valittiin Salon Yrittäjien Stina Siikonen. Onnea Stinalle!

  • Odotan mielenkiinnolla ja innolla tulevaa vuotta. Hurja kevät tulossa yrittäjille ja aluejärjestöllä on vastuullinen rooli. Tavoitteeni VSY:n hallituksessa on kehittää paikallisyhdistysyhteistyötä ja nuorten yrittäjien huomioimista järjestössä. Lisäksi olen kiinnostunut käynnistämään alueellista yhteistyötä toimialajärjestöjen kanssa. Katsotaan alun jälkeen, mitkä konkreettiset tavoitteet pääsevät työlistalle ja missä järjestyksessä.
    Nautitaan joulusta ja vuoden vaihteesta, jotta jaksamme taas alkuvuoden ja kevään pyörteissä. Muistetaan myös, että niin oma paikallisyhdistys kuin aluejärjestö ovat valmiita auttamaan vaikeissa tilanteissa – olkaa yhteydessä.

Salon Yrittäjät Anna Purtsi kuva: Sander Vill