Villa COCO uudistuu

Villa COCO:ssa on menossa muutto- ja alennusmyynti. Viisi vuotta täyttävä naisten vaateliike muuttaa loka-marraskuun vaihteessa uusiin tiloihin Turuntie 3:een. Villa COCO juhlii synttäreitä muuton merkeissä. Yrittäjä Outi Wahlberg on kaivannut jotain uutta jo jonkin aikaa. Kun sopiva liiketila hyvällä paikalla tuli vuokralle hän päätti toimia heti.

” Joskus täytyy repäistä ja tehdä muutos. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta katse eteenpäin. Kiva tehdä jotain uutta ja päästä Muotikadulle muodin joukkoon”, sanoo Wahlberg.

Liikkeellä on ollut verkkokauppa alusta alkaen. Tänä keväänä Wahlberg on tehnyt sinne paljon päivityksiä ja uudistuksia.” Verkkokauppaa on erityisesti tänä vuonna kehitetty eteenpäin. Panostus verkkokauppaan on kannattanut, sillä ihmiset ovat siirtyneet paljon verkko-ostoksille ja löytäneet myös kauppani”, Wahlberg toteaa.

Normaalioloissa Wahlberg on osallistunut paljon myyjäisiin ja messuille, mutta myös nämä tapahtumat ovat siirtyneet verkkoon. Wahlberg on osallistunut paljon erilaisiin verkossa järjestettyihin tapahtumiin. Erityisiä kehuja yrittäjä antaa Kässämessut netissä -tapahtumalle. Nettimessuilla asiakkaat ovat löytäneet Villa COCOn sivut ja tilanneet tuotteita myöhemminkin. Aktiivinen mainostaminen sosiaalisessa mediassa on myös tuottanut tulosta ja tuonut lisäasiakkaita.

” Positiivisella mielellä eteenpäin” , sanoo yrittäjä Outi Wahlberg

Villa COCO on pieni naisten vaate- ja asusteliike Salossa. Liikkeessä on paljon yksilöllisiä ja yksittäisiä tuotteita etupäässä Italiasta ja Ranskasta. Valikoimaan kuuluu myös paljon kotimaisia tuotteita mm. Muotitorpan tekstiilinahkaiset asut. Lisäksi valikoimasta löytyy laukkuja, kenkiä, lompakoita, koruja, pyykkietikkaa, palasaippuaa ja pieniä sisustustavaroita.

Yrityksen verkkokaupan löydätte :

www.COCOfashion.fi

 

26-10-2020 Salon Yrittäjät / Anna Purtsi